MAGIENS MESTER – en “svindlers” bekendelser

Torsdag d. 4. oktober 2012 er der premiere på mit nye show ”MAGIENS MESTER – en ”svindlers” bekendelser” på First Hotel Grand i Odense. Showet spiller herefter hver anden torsdag resten af året. Se mere her.

Det er tredje år i træk, at jeg laver et close-up trylleshow på First Hotel Grand i Odense. Naturligvis forsøger jeg at udvikle det år efter år – både med hensyn til trylleriet og med hensyn til publikums totaloplevelse. De første 2 år lavede jeg showet i den store sal på hotellet med op til 50 gæster af gangen. I år laver jeg for første gang showet i en af hotellets flotte suiter med max. 20 gæster til hvert show, så alle kommer helt tæt på magien. Ideen er at publikum får en oplevelse af at de besøger en tryllekunstner hjemme hos ham selv.

I forlængelse af den ide har vi i år lavet en dress-code og beder publikum møde op i pænt aftentøj (jakke, slips, kjole, bluse, dresspants etc.) for at bidrage til illusionen om at det er en ganske særlig situation at få lov til at besøge tryllekunstneren i hans private suite. Forhåbentlig kommer det til at betyde, at mine tryllerier og min optræden også opleves som noget ganske særligt. Og i og med at publikum har gjort sig den ulejlighed at klæde sig på til lejligheden, vil det også motivere mig til at ville yde mit bedste over for publikum.

Ser frem til mange hyggelige og magiske aftener i suiten på First Hotel Grand foran et veloplagt og velklædt publikum.

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til MAGIENS MESTER – en “svindlers” bekendelser

  1. Pingback: Let’s get personal | Henrik Christensens trylleblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s